För en grönare resa

Laddboxar

Utforska vårt sortiment av laddboxar för att skapa en hållbar energilösning som både minskar dina elkostnader och bidrar till en grönare framtid.

Laddboxar

Pålitlig installation av laddbox

Vi specialiserar oss på installation och underhåll av laddboxar för både hemmet och företaget, vilket möjliggör bekväm och pålitlig laddning för elbilar. Vårt team av certifierade tekniker erbjuder skräddarsydda lösningar som passar kundernas behov och bidrar till att främja hållbara transportalternativ. Med fokus på kvalitet och enkelhet strävar vi efter att göra övergången till elbilsladdning så problemfri som möjligt för våra kunder.

Wallbox 3-F
Zaptec Go
Wallbox Laddbox

Laddbox 3-f Pulsar+ 5m svart T2. 22kW

En av marknadens främsta laddboxar som är både innovativ och användarvänlig. Den är både snabbladdande och har Wi-Fi-anslutning.

Med en maximal effekt på upp till 22 kW, stöd för lastbalansering och Power Boost är den optimal för olika behov. Passar både för privata hem och företag samt är kompatibel med hybridbilar. Laddboxen kommer med en inbyggd laddkabel som sträcker sig 7 meter.

Zaptec Laddbox

Zaptec Go 22kW

Zaptec Go 22 kW är en avancerad laddningsstation för elbilar med hög prestanda och användarvänlighet. Dess kompakta och robusta design passar både privata hem och företagsmiljöer.

Utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive inbyggd jordfelsbrytare och överströmsskydd, skyddar den både fordon och användare. Den kan integreras med smarta hemsystem för fjärrövervakning och styrning av laddningen. En pålitlig och effektiv lösning för elbilar som kombinerar prestanda och säkerhet.

Elbil framför fossildrivet

Bränslekostnad

Att ladda din bil med el är betydligt billigare än att köpa bränsle, vilket innebär betydande besparingar för ditt företag och minskade driftskostnader på lång sikt. Genom att investera i elbilar kan du eller ditt företag dra nytta av ekonomiska fördelar samtidigt som ni bidrar till en grönare miljö.

Bekvämlighet

Med en laddbox kan du ladda din elbil snabbare och bekvämare än med vanliga vägguttag, vilket ger dig en pålitlig och effektiv laddningslösning hemma eller på företaget. Dessutom kan många laddboxar vara integrerade med smarta hemsystem, vilket ger dig möjlighet att övervaka och styra laddningen på distans för maximal bekvämlighet.

Miljövänlighet

Solcller minskar beroendet av fossila bränslen: Genom att använda solceller för att producera el kan vi minska vårt beroende av fossila bränslen som olja och kol som är begränsade resurser och bidrar till luftföroreningar och klimatförändringar.

Solblixt AB

Redo att ta steget till en
mer hållbar framtid?

Gör en gratis beräkning eller boka in ett kostnadsfritt hembesök!