För en grönare vardag

Solpaneler

Utforska vårt sortiment av solpaneler för att skapa en hållbar energilösning som både minskar dina elkostnader och bidrar till en grönare framtid.

Solceller

Uppgradera till en grönare vardag

Vi erbjuder skräddarsydda solcellslösningar för både privatpersoner och företag, med fokus på att maximera energibesparingar och hållbarhet. Vårt team av experter hanterar allt från rådgivning och design till installation och underhåll, för att säkerställa en smidig och effektiv övergång till solenergi. Med vårt engagemang för kvalitet och service strävar vi efter att göra solcellsanläggningar tillgängliga och fördelaktiga för alla kunder.

Tillverka egen el

Genom att använda solpaneler kan du producera din egen energi och reducera ditt beroende av att köpa elektricitet. Det är en investering i både hållbarhet och ekonomisk effektivitet på lång sikt.

Grönt bidrag

Med det gröna avdraget har du möjlighet att få upp till 50 000 kr i skattereduktion per individ. Vi tar hand om hela ansökningsprocessen åt dig, så att du kan dra nytta av fördelarna utan besväret.

Ekonomisk investering

Genom att välja solenergi kan du minska dina elkostnader och göra en investering som inte bara är långsiktig utan också lönsam, och som ökar värdet på din bostad.

30 års garanti

Med vår 25-åriga garanti kan du känna dig trygg med din solanläggning och dess prestanda under lång tid framöver. Oavsett om det är strålande solsken eller mörka moln på himlen kan du lita på att vi är här för dig

Maysun 410W
JA Solar 400W
Suntech 430W
Solpanel

Maysun 410W, Glas/Glas
Full-Svart

En av de mest avancerade modellerna som finns på marknaden. Maysun 410W är både vattentät, slitstark, korrosionsbeständig samt brandsäker. PV-modulerna är designade för att klara av tuffa miljöer och är garanterade att hålla i upp till 30 år.

Med sitt ultratunna dubbelglas på 1,6 mm och en ultratunn T6-ram på 28 mm väger den endast 19,5 kg. Detta representerar den senaste teknologin tillgänglig i Europa idag. Kombinationen av svart keramisk glasyr och svartanodiserad ram ger en perfekt svart finish.

Solpanel

JA Solar 400W, Glas/Glas
Full-Svart

JA Solar 400W solpaneler är avancerade och pålitliga solenergilösningar. Deras höga effektivitet och långa hållbarhet gör dem idealiska för både kommersiella och privata projekt. Genom användning av den senaste teknologin och monokristallint cellmaterial erbjuder de jämn energiproduktion även under varierande ljusförhållanden.

Dessa solpaneler är vattentäta, slitstarka, korrosionsbeständiga och brandsäkra, och har en garanterad livslängd på upp till 30 år. Med sin ultratunna design och stilrena finish är de lätta att hantera och passar olika estetiska krav. Genom att producera ren och förnybar energi bidrar de till en mer hållbar framtid genom minskade koldioxidutsläpp och lägre energikostnader.

Solpanel

Suntech 430W, Glas/Glas
Full-Svart

Suntech 430W solpaneler är avancerade och pålitliga solenergilösningar som passar både kommersiella och privata projekt. Deras höga effektivitet och långa hållbarhet gör dem till en idealisk investering. Med den senaste teknologin och användningen av monokristallint cellmaterial kan solpanelerna leverera jämn energiproduktion även under varierande ljusförhållanden.

De är också konstruerade för att vara vattentäta, slitstarka, korrosionsbeständiga och brandsäkra, vilket säkerställer pålitlig prestanda under lång tid med en garanterad livslängd på upp till 30 år. Med en ultratunn design och en stilren finish är de lätta att installera och passar olika estetiska krav.

Varför du bör skaffa solceller hos oss

Elkostnad

Långsiktig besparing: Solceller är en investering som ger en långsiktig besparing på elkostnaderna. Även om solcellernas initiala kostnad kan vara hög, så minskar elkostnaderna över tid eftersom du producerar egen el i stället för att köpa den från elbolaget.

25 års garanti

Vi erbjuder 25 års garanti på alla våra solceller, så att du alltid kan känna dig trygg och säker under & efter slutfört arbete.

Miljövänlighet

Solcller minskar beroendet av fossila bränslen: Genom att använda solceller för att producera el kan vi minska vårt beroende av fossila bränslen som olja och kol som är begränsade resurser och bidrar till luftföroreningar och klimatförändringar.

Solblixt AB

Redo att ta steget till en
mer hållbar framtid?

Gör en gratis beräkning eller boka in ett kostnadsfritt hembesök!